Lasten puuvillasukka

Back to Work, Vihreä

Saako päiväkodin alku perhoset vipeltämään vatsassa? Arkeen paluu tuntuu kivalta, kun jalassa on uudet, iloisen väriset sukat. Back to Work -lastensukkaa on saatavilla pirteän persikkana ja raikkaan vihreänä. Nilkkasukan vartta koristaa valkoinen Back to Work -teksti. Sukat sopivat tytöille ja pojille, sekä rentojen kollareiden että hienomman mekon kanssa.

Back to Work -sukka hellii varpaita. Sukan päämateriaali on miellyttävä kampapuuvilla, joka hengittää ja pitää jalan kuivana.

Kampapuuvilla hengittää ja kestää

Lastensukkamme sopivat pienen ihmisen herkälle iholle. Back to Work -sukan päämateriaali on miellyttävä kampapuuvilla. Se hengittää ja pitää ihon kuivana, eikä jalka ei hiostu tai hierry reippaassakaan menossa.

Kampapuuvillasukka on ohut, mutta erittäin kestävä. Materiaaliyhdistelmässä on lujittavaa polyamidia, jonka ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä ja useita pesukertoja. Back to Work -sukka pysyy myös varmasti ylhäällä ja muodossaan. Lycra tuo neulokseen joustoa, eikä sukka valu makkaralle vauhdikkaissa leikeissä.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lasten puuvillasukka, Back to Work, VihreäLasten puuvillasukka, Back to Work, Persikka
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Kampapuuvilla 68%
Lycra 4%
Polyamidi 28%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Lasten puuvillasukka
Koirat, Lila
6,95€
Lasten puuvillasukka
Koirat, Turkoosi
6,95€
Lasten puuvillasukat
Pantteri, Lila
6,95€
c="//instant.page/5.1.0" type="module" integrity="sha384-by67kQnR+pyfy8yWP4kPO12fHKRLHZPfEsiSXR8u2IKcTdxD805MGUXBzVPnkLHw">