Raidallinen nilkkasukka

Sateenkaari

Pukisiko tänään punaista? Vai onko sittenkin vihreä päivä? Anna lapsen valita kaikki! Raidallinen nilkkasukka loistaa sateenkaaren väreissä ja nostaa hymyn huulille. Design edustaa lasten omaa makua, sillä iloisen raitasukan on suunnitellut Sidosteen toimitusjohtajan Jannen kouluikäinen tytär Noora. Tamperelainen sukkaperinne jatkuu siis jo viidennessä polvessa.

Sateenkaarisukka mätsää lähes kaikkiin väreihin ja piristää tummaa asua. Raitasukat voi yhdistää hameisiin, shortseihin ja tunikoihin tai vetää katseenvangitsijoiksi housujen päälle. Värikäs sukka tekee pukeutumisesta luovan leikin, jossa vain mielikuvitus on rajana. 

Raidallista nilkkasukkaa tehdään useassa koossa, joten se sopii leikki-ikäisille sekä pienille ja isommille koululaisille. 

Sukka, joka ei rullaudu

Raidallisen nilkkasukan päämateriaali on miellyttävä kampapuuvilla, joka sopii lapsen herkälle iholle. Pehmeä sukka hengittää, eivätkä saumat hierrä pientä jalkaa. 

Sukassa on myös lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää kulutusta ja muotoutuu jalkaan. Nämä sukat eivät myöskään rullaudu makkaralle, sillä napakka varsi pitää sukan hyvin paikoillaan menossa ja meiningissä. 

Suunnittelija: Noora Tamminen

Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Lasten polvisukka
Valkoinen/Musta
6,95€
Lasten jarrusukka
Valkoinen
6,95€
Lasten jarrusukka
Tummansininen
6,95€
tatic.klaviyo.com/onsite/js/klaviyo.js?company_id=UBshrW"> UBshrW">