Lasten raidallinen urheilusukka

Valkoinen

Pallottelua ja pomppimista, kiipeilyä ja kirmailua – nämä sukat pysyvät mukana kaikissa peleissä ja leikeissä. Lasten urheilusukka on valmistettu pehmeästä kampapuuvillasta, eikä siinä ole paksuja saumoja, jotka hiertäisivät herkkää ihoa. Varren kumilankaribbauksen ansiosta sukka pysyy napakasti ylhäällä. 

Lasten urheilusukkaa löytyy klassisissa väreissä, jotka on helppo yhdistää erilaisiin vaatteisiin. Vartta koristavat pirteät sporttiraidat ja Sidosteen tutut terrierit, ja tyylikkäät sukat voi vetää vaikka housunlahkeiden päälle. 

Hengittävä ja napakka sukka

Lasten urheilusukan päämateriaali on miellyttävästä kampapuuvillasta, joka sopii lapsen herkälle iholle. Pehmeä sukka hengittää, eivätkä saumat hierrä pientä jalkaa. 

Sukassa on myös lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää kulutusta ja muotoutuu hyvin jalkaan. Varren kumilankaribbaus varmistaa, että sukat eivät rullaudu makkaralle vauhdikkaassakaan menossa. 

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lasten raidallinen urheilusukka, TummansininenLasten raidallinen urheilusukka, ValkoinenLasten raidallinen urheilusukka, Punainen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Monikerrosrakenne
Jalkoimella ja nilkalla istuvuutta parantavat pannat. Vahvistettu kärki ja kantapää.
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta