Lasten Sidoste Signature

Laventeli

Ne ovat vihdoin täällä! Nimittäin kovasti toivotut lasten Signature-sukat, jotka sopivat sekä vapaa-aikaan että harrastuksiin. Urbaani Signature on yksi suosituimmista sukkamalleistamme, joka näyttää hyvältä ja pitää jalat kuivina. Sukan päämateriaali hengittävä luomupuuvilla, joka sopii herkällekin iholle ja kestää ahkeraa käyttöä. Lasten Signature-sukka on musta, ja pohkeen puoliväliin yltävää vartta koristaa Tampere-teksti. Yhdistä farkkuihin, shortseihin, mekkoon tai vedä sukat reilusti lahkeiden päälle. Mää oon Mansesta, nääs!

Luomupuuvilla hellii ihoa

Lasten Signature-sukkien päämateriaali on sileä ja pehmeä GOTS-sertifioitu luomupuuvilla. Luomupuuvilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, joten se sopii herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta märältä. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lasten Sidoste Signature, LaventeliLasten Sidoste Signature, Valkoinen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomupuuvilla 64%
Polyamidi 32%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Vauvojen tumput ja sukat
Nallet, Luonnonvalkoinen
10,0€