Lasten Merino Siksakraidat

Vaaleanharmaa

Arki ei kiukuta, kun sukissa on siksakkia! Ja jotta viileät aamut eivät paleltaisi pikkuvarpaita, valitsimme sukan päämateriaaliksi laadukkaan merinovillan. Ohut siksaksukka mahtuu hyvin tennariin, mutta lämmittää tehokkaasti. Merinovilla ei myöskään hiosta, joten lapsen jalat pysyvät raikkaina, vaikka seikkailuissa olisi yhtä sähäköitä kurveja kuin sukan kuvioinnissa. Värivaihtoehtoja löytyy vahvoista kontrasteista lempeisiin sävyihin.

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Sidosteen merinosukka on ohut ja miellyttävän sileä. Vaikka sukka lämmittää, se mahtuu kävelykenkään, eikä materiaali kutita jalan herkkää ihoa. Merinovilla hengittää ja eristää tehokkaasti lämpöä myös kosteana. Jalka pysyy raikkaana ja lämpöisenä joka säällä ja reippaassa menossa.

Merinovillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen.

Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Lasten Merino Siksakraidat, Vaalea LilaLasten Merino Siksakraidat, Vaaleanharmaa
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 52%
Polyamidi 44%
Muita tuotteita samasta mallistosta