Lasten terrieri-college

Laivastonsininen

Monikäyttöinen collegepaita on pikkuväen vaatekaapin peruspilari. Teimme yhteistyössä Pure Wasten kanssa perheen pienimmille täydellisen kollarin. Klassinen collegepaita sopii leikkeihin, harrastuksiin, kotoiluun ja kaupungille. Se sopii niin farkkujen, shortsien kuin mekon kaveriksi. Pehmeä ja mukavan väljä college joustaa ja antaa lapsen vartalon liikkua vapaasti.

Lasten collegepaidan väri on laivastonsininen ja rintaan on painettu punainen Sidosteen terrierilogo. Paidassa on suora malli ja normaali mitoitus, joten se sopii tytöille ja pojille. 

Kierrätyspuuvilla säästää vettä

Toisin kuin Sidoste-sukka terrierin suussa, maapallon kantokyky ei veny loputtomiin. Siksi collegepaitamme on tehty mahdollisimman ekologisista ja kestävistä materiaaleista.

Normaalisti yhden puuvillakilon tuottaminen vaatii 9000 – 21 000 litraa vettä. Kierrätyspuuvillasta tehdyn collegepaidan tuotantoon vettä kuluu 99 % vähemmän, ja paidan hiilipäästöt ovat puolet verrattuna vastaavaan kierrättämättömästä materiaalista valmistettuun tuotteeseen. 

Paidassa on kierrätyspuuvillan lisäksi lujittavaa kierrätyspolyesteriä. Materiaaliyhdistelmän ansiosta vaatteessa on joustoa ja se kestää ahkeraa käyttöä. 

Pure Waste
Kaikella toiminnalla on vaikutusta ympäröivään maailmaan. Laatu ja ekologinen kestävyys kulkevat Pure Wasten toiminnassa käsi kädessä.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Sidoste -kangaskassi
Laivastonsininen/Valkoinen
14,90€