Lasten terrieri-t-paita

Valkoinen

 Lempi-t-paita, aurinko ja jäätelö kuuluvat kesään. Teimme yhteistyössä Pure Wasten kanssa perheen pienimmille täydellisen teepparin. Mukavan väljä t-paita hengittää helteellä ja antaa lapsen vartalon liikkua vapaasti. Klassinen vaate on helppo yhdistää farkkuihin, shortseihin ja hameeseen. Paita on tehty ekologisista ja kestävistä kierrätysmateriaaleista ja valmistettu vastuullisesti Intiassa.

Lasten t-paita on valkoinen ja rintaan on painettu punainen Sidosteen terrierilogo. Paidassa on suora malli ja normaali mitoitus, joten se sopii tytöille ja pojille. 

Kierrätyspuuvilla säästää vettä

Toisin kuin Sidoste-sukka terrierin suussa, maapallon kantokyky ei veny loputtomiin. Siksi t-paitamme on tehty mahdollisimman ekologisista ja kestävistä materiaaleista.

Normaalisti yhden puuvillakilon tuottaminen vaatii 9000 – 21 000 litraa vettä. Kierrätyspuuvillasta tehdyn t-paidan tuotantoon vettä kuluu 99 % vähemmän, ja vaatteen hiilipäästöt ovat puolet verrattuna vastaavaan, kierrättämättömästä materiaalista valmistettuun tuotteeseen. 

Paidassa on kierrätyspuuvillan lisäksi lujittavaa kierrätyspolyesteriä. Materiaaliyhdistelmän ansiosta vaatteessa on joustoa ja se kestää ahkeraa käyttöä. 

Pure Waste
Kaikella toiminnalla on vaikutusta ympäröivään maailmaan. Laatu ja ekologinen kestävyys kulkevat Pure Wasten toiminnassa käsi kädessä.
Muita tuotteita samasta mallistosta