Lasten villafrotee

Tumma punainen

Lasten villafroteesukka

Pehmeä villafroteesukka varmistaa, että pakkanen ei pure pikkuvarpaita. Villafroteesukka sopii etenkin päällyssukaksi viileämmillä säillä. Kun ihoa vasten on ohut puuvilla- tai merinosukka ja sen päällä villafroteesukka, kengän sisälle muodostuu useita lämpöä varaavia kerroksia. Villafroteesukka pehmentää askelta ja lämmittää jalkaa erinomaisesti myös kumisaappaassa. Sukkaa löytyy useissa klassisissa väreissä, ja kokoja on taaperoista pikkukoululaisiin asti.

Lämmin ja luja sukka

Villafroteesukan päämateriaali on nimensä mukaisesti villa. Villa lämmittää tehokkaasti jopa kosteana, joten se on yksi parhaista materiaaleista talven lumileikkeihin ja kosteille keleille. Lisäksi villa hengittää ja on antibakteerinen, joten sukkia ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Usein riittää, kun käännät sukat nurinpäin ja tuuletat ne raikkaiksi. Sukissa on myös polyamidia, joka lujittaa luonnonmateriaalien kestoa. Lycran ansiosta villafroteesukat joustavat, mutta palautuvat käytön jälkeen kokoonsa ja muotoonsa. Lastenvaatteet ovat usein ahkerassa käytössä, ja laadukkaan materiaalisyhdistelmän ansiosta tämä sukka kestää tiuhaa tepastelua.

Takuulla kotimainen valinta

Kaikki sukkamme valmistetaan Tampereen Koivistonkylässä yli 75 vuoden kokemuksella. Jokainen sukkaparimme tarkistetaan käsin, ennen kuin ne lähtevät maailmalle, joten paketeistamme paljastuu vain iloisia yllätyksiä. Sidoste on kotimainen, kestävä ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lasten villafrotee, vaaleanpunainenLasten Villafrotee, Tumma harmaaLasten Villafrotee, Tumma sininenLasten villafrotee, Tumma punainen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Lycra 3%
Polyamidi 33%
Villa 64%
Muita tuotteita samasta mallistosta