Loose Fit T-Paita

Hiekka

Laadukas t-paita on vaatekaapin kivijalka. Se sopii kaupungille, rannalle, sporttivaatteeksi ja kotoiluun. T-paidan mitoitus on rento, se ei kiristä eikä purista. Paita sopiikin erinomaisesti kerrospukeutumiseen ja lämpimiin kesäpäiviin, jolloin väljät vaatteet tuntuvat miellyttävän viilentäviltä.

Beigen t-paidan rinnassa on valkoinen Sidoste-painatus ja pinkki terrierilogo. Rento mitoitus sopii erilaisille vartaloille ja kaikille sukupuolille, joten tätä paitaa voi käyttää vaikka koko perhe.

Vaate on suunniteltu Suomessa yhteistyössä Pure Wasten kanssa ja valmistettu vastuullisesti Intiassa kierrätyspuuvillasta.

Kierrätyspuuvilla säästää vettä

Toisin kuin Sidoste-sukka terrierin suussa, maapallon kantokyky ei veny loputtomiin. Siksi t-paitamme on tehty mahdollisimman ekologisista ja kestävistä materiaaleista.

Normaalisti yhden puuvillakilon tuottaminen vaatii 9000 – 21 000 litraa vettä. Kierrätyspuuvillasta tehdyn t-paidan tuotantoon vettä kuluu 99 % vähemmän, ja vaatteen hiilipäästöt ovat puolet verrattuna vastaavaan, kierrättämättömästä materiaalista valmistettuun tuotteeseen.

T-paidassa on kierrätyspuuvillan lisäksi lujittavaa kierrätyspolyesteriä. Materiaaliyhdistelmän ansiosta vaatteessa on joustoa, se pysyy muodossaan ja kestää ahkeraa käyttöä.

Materiaali
Kierrätyspuuvilla 60%
Kierrätyspolyesteri 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta
tml>