Luomupuuvillasukka

Koirat, Viini

Arki muuttuu pari haukahdusta hauskemmaksi, kun otat Sidosteen koirat vauhdittamaan menoa. Laadukas puuvillasukkamme on jo klassikko, ja nyt legendaariset terrierit koristavat tätä maailman parasta arkisukkaa. Sukan päämateriaali on luomukampapuuvilla, joka hengittää ja tuntuu miellyttävältä kuin toinen iho.

Puuvilla hengittää ja kestää

Puuvilla on maailman eniten tuotettu luonnonkuitu, jota on käytetty tuhansien vuosien ajan ympäri maailmaa. Ohut, mutta luja materiaali hellii ihoa ja kestää ahkeraa käyttöä.

Sileä luomupuuvilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Se sopii herkälle iholle sekä suorassa ihokontaktissa oleviin vaatteisiin, kuten sukkiin.

Kestävä puuvilla on erityisen hyvä materiaali alus- ja arkivaatteisiin, joita käytetään ja pestään paljon. Luomukampapuuvillan lisäksi materiaaliyhdistelmässä on vahvistavaa polyamidia ja joustavaa lycraa, joiden ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Luomupuuvillasukka, Koirat, MustaLuomupuuvillasukka, Koirat, Meleerattu HarmaaLuomupuuvillasukka, Koirat, SiniturkoosiLuomupuuvillasukka, Koirat, Viini
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomukampapuuvilla 68%
Polyamidi 28%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Luomupuuvillasukka
Koirat, Siniturkoosi
14,9€