Lyhyet sporttiset luomupuuvillasukat

valkoinen

Vastasimme toiveisiinne: teimme sporttailuun sopivan lyhyen sukan miellyttävästä luomupuuvillasta. Kevyt sukka saa askeleen lentämään, ja hengittävä luonnonmateriaali takaa raikkaan fiiliksen. Lyhyet sukat on helppo riiisua jaloista hikisen suorituksen jälkeen, ja vahva puuvilla kestää tiuhoja pesuja. Klassinen valkoinen sukka sopii urheilun lisäksi monenlaisiin arkiasuihin.

Luomupuuvilla hengittää ja kestää

Sidosteen laadukkaat sporttisukat hemmottelevat jalkoja, sillä niiden päämateriaali on miellyttävä luomupuuvilla. Sileä luomupuuvilla sopii herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta hiostavalta. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän, pitkiin päiviin ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä. Ohut sporttisukka mahtuu helposti napakkaankin lenkkariin ja ehkäisee hiertymiä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomupuuvilla 68%
Polyamidi 28%
Muita tuotteita samasta mallistosta