Lyhyet sporttiset polypropeenisukat

valkoinen

Nyt se on täällä! Nimittäin paljon toivottu lyhytvartinen sporttisukka Sidoste-printillä. Urheilusukkiemme hengittävä ja kosteutta siirtävä materiaali pitää varpaat kuivina myös äärimmäisen raskaissa suorituksissa. Sukka tukee jalkaa ja ehkäisee hiertymiä, ja sileä materiaali tuntuu mukavalta ihoa vasten. Materiaaliyhdistelmä kestää ja joustaa, joten voit pestä sukkia tiuhaan tahtiin. Ne palautuvat muotoonsa ja pysyvät käyttökerrasta toiseen napakasti paikoillaan. Valkoinen sukka on koristeltu tyylikkäällä mustalla Sidoste-tekstillä.

Kestävä ja raikastava urheilusukka

Lyhytvartiset urheilusukat ovat mukavan kevyet. Napakka sukka pysyy silti hyvin paikoillaan myös pitkissä, paljon ponnistuksia ja nopeita käännöksiä sisältävissä urheilusuorituksissa.

Sukat on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle jalalle, ja jalkaosissa on vahvistetut kärjet ja kantapäät. Rakenne ehkäisee jalan hiertymistä ja rasittumista.

Sukan päämateriaalit ovat lujittava polyamidi ja hengittävä polypropeeni. Sekoitteessa on myös joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka joustaa, pitää ihon kuivana, kestää ahkeraa käyttöä ja usein toistuvia pesuja.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lyhyet sporttiset polypropeenisukat, mustaLyhyet sporttiset polypropeenisukat, valkoinen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 5%
Polyamidi 55%
Polypropeeni 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta