Lyhythihainen Collegemekko

Navy

T-paita puolihameen kanssa vai mekko? Nyt saat molemmat! Lyhythihainen collegemekko on kesän nerokkain vaate. Polvien yläpuolelle yltävää, suoralinjaista paitamekkoa voi käyttää sellaisenaan, shortsien, legginsien tai minihameen kanssa. Kun kaipaat naisellista tyyliä, yhdistä mekko vyöhön ja korkokenkiin. Collegemekko sopii myös rannalle: laita collegemekko uikkareiden päälle, kengät jalkaan ja menoksi. Väljässä vaatteessa on myös mukava kuivatella saunan jälkeen. Tummansinisen collegemekko molemmissa hihoissa on vaaleankeltainen Sidoste-teksti. Rinnassa on laventelinvioletti terrieripainatus ja helmassa pienet halkiot.

Vaate on suunniteltu Suomessa yhteistyössä Pure Wasten kanssa ja valmistettu vastuullisesti Intiassa kierrätyspuuvillasta.

Kierrätyspuuvilla säästää vettä

Toisin kuin Sidoste-sukka terrierin suussa, maapallon kantokyky ei veny loputtomiin. Siksi collegemekkomme on tehty mahdollisimman ekologisista ja kestävistä materiaaleista. Normaalisti yhden puuvillakilon tuottaminen vaatii 9000–21 000 litraa vettä. Kierrätyspuuvillasta tehdyn collegemekon tuotantoon vettä kuluu 99 % vähemmän, ja vaatteen hiilipäästöt ovat puolet verrattuna vastaavaan, kierrättämättömästä materiaalista valmistettuun tuotteeseen.

Collegemekossa on kierrätyspuuvillan lisäksi lujittavaa kierrätyspolyesteriä. Materiaaliyhdistelmän ansiosta vaatteessa on joustoa, se pysyy muodossaan ja kestää ahkeraa käyttöä.

Materiaali
Kierrätyspuuvilla 60%
Kierrätyspolyesteri 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta
ext/javascript" src="https://static.klaviyo.com/onsite/js/klaviyo.js?company_id=UBshrW">