Magic Magic

Beige

Rakastettua Magicpoks-blogia kirjoittavan Maj:n suunnittelemissa sukissa on taikaa! Magicmagic – sukat ovat täydellinen lahja, joko itselle tai lahjaksi. Sukat on valmistettu pehmeästä kampapuuvillasta.

Kampapuuvilla on kestävä ja pehmeä

Magicpoks-sukkamalliston sukat hemmottelevat jalkoja, sillä sukkien päämateriaali on sileä ja pehmeä kampapuuvilla. Sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa eikä venähdä.

Taikasukat kohottavat arjen yläpuolelle

Magicpoks-sukkamallisto sai alkunsa, kun bloggaaja Maj alkoi haaveilla kauniista ja laadukkaista sukista, joissa olisi hänen tyyliinsä sopiva, inspiroiva teksti. Maj otti yhteyttä Sukkatehtailija Janneen, joka innostui ideasta. Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita Sidosteen sukat tehdään Tampereella, missä olemme toimineet yli 75 vuotta. Käytämme laadukkaita materiaaleja, joiden ansiosta sukat tuntuvat hyviltä ja kestävät ahkeraa käyttöä. Lisäksi jokainen Sidosteen sukka tarkistetaan käsin, joten meiltä ei lähde maailmalle sekundaa. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Suunnittelija: undefined

Kuosi
Magic Magic, MustaMagic Magic, BeigeMagic Magic, Valkoinen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Kampapuuvilla 68%
Lycra 4%
Polyamidi 28%
Muita tuotteita samasta mallistosta