Matalavartinen kierrätyspuuvillasukka

Terrieri / Tummansininen

Matalavartinen sukka on valmistettu ekologisesta Pure Waste -kierrätyspuuvillasta, jonka tuottaminen kuluttaa huomattavasti vähemmän vettä kuin tavallisen puuvillan viljely. Ympäristön lisäksi pehmeä sukka hellii jalkaa.

Sukka on koristeltu Sidosteen pienillä terrierilogoilla. Klassiset värivaihtoehdot ovat musta sukka valkoisella printillä, tummansininen sukka valkoisella printillä ja valkoinen sukka punaisella printillä. 

Kierrätyspuuvilla keventää askelta

Matalavartisen sukan päämateriaali on ekologinen Pure Waste -kierrätyspuuvilla. Yksi kierrätyspuuvillasta tehty sukkapari säästää peräti 800 litraa vettä verrattuna tavallisiin puuvillasukkiin, joten jokainen askel keventää myös ympäristökuormitusta.

Jotta sukkien käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, materiaaliyhdistelmässä on lujittavaa polyamidia ja kierrätyspolyesteriä. Lycra tekee sukasta joustavan ja napakan. 

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Matalavartinen kierrätyspuuvillasukka, Terrieri / TummansininenMatalavartinen kierrätyspuuvillasukka, Terrieri / ValkoinenMatalavartinen kierrätyspuuvillasukka, Terrieri / Musta
Pure Waste
Kaikella toiminnalla on vaikutusta ympäröivään maailmaan. Laatu ja ekologinen kestävyys kulkevat Pure Wasten toiminnassa käsi kädessä.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Polyamidi 28%
Kierrätyspuuvilla 48%
Kierrätyspolyesteri 20%
Lyhyt
Lähes näkymätön, lyhyt sukka.
Muita tuotteita samasta mallistosta