Merino kompressiosukka

Musta

Merinovillainen polvisukka on talviurheilijan unelma. Ohut merinosukka mahtuu hiihtomonoon, luistimeen tai alussukaksi vaelluskenkään, ja se lämmittää tehokkaasti koko säärtä. Merinovilla pitää jalan kuivana ja raikkaana, ja sileä materiaali on miellyttävä ihoa vasten. Mikä parasta, näissä villasukissa on kompressio. Napakka sukka saa jalan tuntumaan kevyeltä, mikä helpottaa raskaita ja pitkiä urheilusuorituksia. Kompressiosukka tehostaa myös jalkojen lymfakiertoa, ja palaudut nopeasti uuteen iskuun.

Merinon mukavuus, kompression teho

Merinovilla on erinomainen materiaali vaatteisiin, jotka ovat kosketuksessa ihoon. Merinovilla lämmittää tehokkaasti, mutta ei kutita. Lisäksi merinosukka hengittää, joten jalka pysyy raikkaana ja kuivana Suomen vaihtelevissa säissä. Sidosteen käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Sidosteen kompressiosukat on muotoiltu erikseen oikeaan ja vasempaan jalkaan. Sukka tukee jalkaa juuri oikeista kohdista tehostaen verenkiertoa ja lymfanestekiertoa. Jalat tuntuvat suorituksen aikana kevyiltä ja vahvoilta, ja suorituskykysi tehostuu. Kompressio ehkäisee myös treenin jälkeistä turvotusta ja lihaskipua.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Kampamerinovilla 50%
Lycra 4%
Polyamidi 46%
Pitkä
Pitkä polvisukka. Lämmittää mukavasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Lasten Merinopolvari
Lasten polvisukka, Harmaa/Turkoosi
12,9€
Lasten Merinopolvari
Lasten polvisukka, Harmaa/Pinkki
12,9€