Merino kimalleraita

Musta

Yhdistimme kaksi legendaa pienellä twistillä: Sidosteen raidat ja Suomen parhaan merinovillasukan. Sidosteen raidat saivat pientä tähtien säihkyntää Lurex-langan avulla ja näin saimme aikaan kimaltelevat tähtiraidat. Tähtiraidoilla koristeltu merinokampasukka sopii sporttiseen tyyliin ja pitää jalat lämpöisinä lenkkipoluilla. Ohut sukka mahtuu sekä kävelykenkään että lenkkariin, mutta eristää lämpöä erinomaisesti. Hengittävä luonnonmateriaali pitää varpaat raikkaina pidemmälläkin patikkaretkellä, eikä sileä neulos ärsytä ihoa. Onko sinun sävysi tyylikäs musta vai trendikäs lila?

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Merinovilla on luonnon oma ihmeaine, joka eristää tehokkaasti lämpöä myös kosteana. Materiaalin hengittävyyden ansiosta jalka pysyy sukassa raikkaana, eikä iho haudu. Merinovillaisukkiemme neulos on myös sileää, eikä se pistele tai kutita herkkää ihoa.

Merinokampavillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen.

Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Merino kimalleraita, MustaMerino kimalleraita, Vaalea Lila
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 60%
Polyamidi 36%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Merinovillasukka
Havu, Musta
17,90€
Lasten Merinovillasukka
Vaaleanharmaa
8,90€