Merinokoirat

musta

Beiget vai vihreät koirat? Vai sittenkin muotiväri lila? Helpotimme valitsemista ja ikuistimme Sidosteen rakastetun terrierin merinokenkäsukkiin useissa sävyissä. Sukkien pääväri on klassinen musta, johon pienet värikkäät koirat tuovat juuri sopivasti iloa ja eloa. Materiaaliksi valitsimme jalkoja hemmottelevan kampamerinovillan, joka ei kutita, pistele tai hiosta. Ohut sukka mahtuu hyvin istuvampaankin kävelykenkään, mutta jalkasi pysyvät lämpöisinä ja raikkaina myös koiranilman iskiessä.

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on erinomainen materiaali vaatteisiin, jotka ovat kosketuksessa ihoon. Merinovilla lämmittää tehokkaasti, mutta ei kutita. Lisäksi merinosukka hengittää, joten jalka pysyy raikkaana ja kuivana Suomen vaihtelevissa säissä. Sidosteen käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Neuloksessa on myös lujittavaa polyamidia, joka parantaa merinovillan kestoa, ja joustavaa lycraa, jonka ansiosta sukka pysyy muodossaan. Merinosukkia ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittää usein raikastamaan sukat, ja näin niiden käyttöikä kasvaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 56%
Polyamidi 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta