Merinoruudut

Harmaa

Tämä sukka ei ole ”vain” sukka. Naisten nilkkapituinen merinosukka on vaatekaapin tähti, jonka ruutukuosi tuo tyyliisi 70-luvun säväyksen. Ohut ja sileäpintainen merinovilla on ylellinen materiaali, joka hengittää eikä kutita. Olo on lämmin viileällä säällä ja raikas päivinä, jolloin pidät kenkiä jalassa monta tuntia. Tyylikkäät värit ja retrohenkiset ruudut piristävät asua. Näitä sukkia tekee mieli vilauttaa lahkeesta – tai vetää ne lahkeiden päälle.

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on erinomainen materiaali vaatteisiin, jotka ovat kosketuksessa ihoon. Merinovilla lämmittää tehokkaasti, mutta ei kutita. Lisäksi merinosukka hengittää, joten jalka pysyy raikkaana ja kuivana Suomen vaihtelevissa säissä. Sidosteen käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Neuloksessa on myös lujittavaa polyamidia, joka parantaa merinovillan kestoa, ja joustavaa lycraa, jonka ansiosta sukka pysyy muodossaan. Merinosukkia ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittää usein raikastamaan sukat, ja näin niiden käyttöikä kasvaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Merinoruudut, HarmaaMerinoruudut, PetrooliMerinoruudut, Pihka
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Kampamerinovilla 48%
Lycra 4%
Polyamidi 46%
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Merinoruudut
Petrooli
17,90€
Lasten Merinopolvari
Lasten polvisukka, Harmaa/Turkoosi
12,90€
Lasten Merinopolvari
Lasten polvisukka, Harmaa/Pinkki
12,90€