Merinovilla froteepohja

Harmaa

Valitse syksyn ja talven ulkoiluhetkiin Sidosteen merinovillainen froteepohjasukka. Pehmeällä froteella vahvistettu sukka soveltuu arkikäyttöön, urheiluun ja pidempiin vaelluksiin. Merinovilla eristää tehokkaasti lämpöä jopa kostena, ja sukan froteepohja vähentää hiertymiä ja jalkojen rasitusta.

Sukan päämateriaali on eteläamerikkalainen, eläinystävällinen eli mulesointivapaa merinovilla. Materiaaliyhdistelmässä on myös polyamidia, joka lisää merinosukan kestävyyttää ja käyttöikää. Elastaani takaa sukan istuvuuden ja joustavuuden. Sileäpintainen merinovillasukka ei kutita herkkää ihoa, ja olosi on lämmin ja raikas joka säällä.

Pehmein askelin eteenpäin!

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Merinovilla froteepohja, MustaMerinovilla froteepohja, PihkaMerinovilla froteepohja, GrafiittiMerinovilla froteepohja, PetrooliMerinovilla froteepohja, PinkkiMerinovilla froteepohja, RuskeaMerinovilla froteepohja, RoosaMerinovilla froteepohja, HarmaaMerinovilla froteepohja, MustaMerinovilla froteepohja, SammalMerinovilla froteepohja, Vaalea LilaMerinovilla froteepohja, GrafiittiMerinovilla froteepohja, Punainen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 3%
Merinovilla 64%
Polyamidi 33%
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta