Merinovilla froteepohja

Sammal

Merinovillainen froteepohjasukka lämmittää, hengittää ja hellii jalkapohjaa. Tämä sukkamalli on pohjastaan paksumpi kuin tavallinen merinokenkäsukkamme, joten se sopii pehmentäväksi lämpösukaksi vaikkapa kumisaappaaseen tai vaelluskenkään. Froteepohjainen merinovillasukka on myös miellyttävä kotisukka ja lempeästi lämmittävä unisukka.

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Merinovilla on luonnon oma ihmeaine, joka eristää tehokkaasti lämpöä myös kosteana. Froteepohjasukka on pohjasta tavallista merinokenkäsukkaa paksumpi, mutta materiaalin hengittävyyden ansiosta jalka pysyy sukassa raikkaana, eikä iho haudu.

Merinovillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen.

Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Merinovilla froteepohja, MustaMerinovilla froteepohja, SammalMerinovilla froteepohja, GrafiittiMerinovilla froteepohja, Vaalea LilaMerinovilla froteepohja, Punainen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 68%
Polyamidi 28%
Muita tuotteita samasta mallistosta