Merinovilla froteepohja

Vihreä / Goodbye

Yhteistyö ihanan Magicpoks:n kanssa jatkuu! Syksyn ja talven yhteistyösukat ovat pehmeän merinovillaiset, froteepohjalla vahvistetut Goodbye-sukat!

Sukka soveltuu hyvin arkikäyttöön, urheiluun ja pidempiin vaelluksiin. Merinovillaisessa sukassa on tiivis ja pehmeä froteepohja, joka vähentää hiertymiä ja jalkojen rasitusta.

Sukan päämateriaali on eteläamerikkalainen, eläinystävällinen eli mulesoimaton merinovilla. Polyamidi pidentää merinosukan käyttöikää ja kestävyyttä. Elastaani takaa sukan joustavuuden ja istuvuuden. Sileä neulos tuntuu miellyttävältä herkällä iholla, ja hengittävä merinovilla pitää jalan raikkaana..

Pehmein askelin eteenpäin!

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Merinovilla froteepohja, MustaMerinovilla froteepohja, GrafiittiMerinovilla froteepohja, PihkaMerinovilla froteepohja, PetrooliMerinovilla froteepohja, PinkkiMerinovilla froteepohja, Vihreä / GoodbyeMerinovilla froteepohja, RuskeaMerinovilla froteepohja, RoosaMerinovilla froteepohja, HarmaaMerinovilla froteepohja, MustaMerinovilla froteepohja, SammalMerinovilla froteepohja, GrafiittiMerinovilla froteepohja, Vaalea LilaMerinovilla froteepohja, Punainen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 52%
Polyamidi 40%
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta