Merinovilla säärystin

Vaalean harmaa

Merinovillaiset säärystimet

Säärystin on juoksijan, tanssijan, hiihtäjän ja vilukissan luottolämmike. Merinovilla lämmittää tehokkaasti jopa kosteana, mutta säärystimissä olo ei ole ylipuettu, ja askel nousee sutjakkaasti. Voit vetää säärystimet jalkaan verryttelyn ajaksi, ja kun lihakset ovat lämmenneet, säärystimet on helppo riisua. Merinosäärystimet ovat myös kaikkien sukkahousuista painajaisia näkevien naisten pelastus. Säärystimet lämmittävät, mutta eivät hierrä tai kierry - ja ne ovat aina oikeinpäin!

Kevyt lämmike

Merinovilla on samantyylinen materiaali kuin tavallinen villa, mutta se lämmittää tehokkaammin jopa kosteana. Merinovilla ei myöskään sähköisty herkästi pakkasella.

Säärystimet sopivat juoksijoille ja hiihtäjille, jotka haluavat pukeutua kevyesti, mutta lämpimästi. Hengittävissä merinosäärystimissä olo ei ole liian topattu, ja jalat liikkuvat vapaasti. Napakka ribbineulos pitää säärystimet ylhäällä vauhdikkaassakin menossa.

Säärystimet sopivat myös tanssiin ja muihin lajeihin, joissa nilkkaan kohdistuu rasitusta. Merinosäärystimen luoma lämpö valmistelee jalkaa turvallisesti hyppyihin ja venytyksiin.

Merinovilla on antibakteerinen materiaali, jota ei tarvitse pestä kovin usein. Jos säärystimiin tarttuu ulkoillessa kuraa, pienen lian voi puhdistaa rapsuttamalla kuivuneet roiskeet pois käsin tai villakammalla.

Säärystimet on tehty Sidosteen tehtaalla Tampereella, ja käyttämämme merinovilla on eläinystävällisesti tuotettua eli mulesing freeta.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Merinovilla säärystin, MustaMerinovilla säärystin, Vaalean harmaaMerinovilla säärystin, Vaalean lilaMerinovilla säärystin, Grafiitti
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Merinovilla 80%
Polyamidi 20%
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta
src="https://static.klaviyo.com/onsite/js/klaviyo.js?company_id=UBshrW">