Merinovillainen froteesukkapaketti

Vaaleanharmaa

Patikointireissulla on tärkeää pysyä lämpimänä, eivätkä sukat saa puristaa tai hangata. Paketissa on kahdet merinovillaiset froteepohjasukat, joiden pehmeä pohja hellii liikkujan jalkaa. Kotimaisten sukkien päämateriaali on mulesointivapaa merinovilla, joka pitää jalan lämpöisenä ja kuivana joka säässä. Lisäksi neulosta on lujitettu polyamidilla, joten sukat kestävät kovaakin käyttöä. Kaipaako sukkalaatikkosi klassisia mustia, harmaita tai grafiitin värisiä sukkia, vai onko aika räväyttää punaisella tai pihkalla sukkaparilla? 

Sukat on pakattu valmiiksi tyylikkääseen lahjapakettiin, jonka päälle voit kirjoittaa saajan nimen.

Paketissa on: 

  • kaksi paria froteepohjaisia merinovillasukkia

Froteepohjasukka hellii jalkaa

Sidosteen merinovillainen froteepohjasukka on liikkujan unelma. Sukissa on käytetty merinovillan lisäksi rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa eikä venähdä. 

Tässä merinovillasukassa on pitkä varsi, joten nilkat pysyvät lämpöisinä. Tiheän ja napakan, mutta ohuen neuloksen ansiosta sukka mahtuu niin vaelluskenkiin, lenkkareihin kuin nahkakenkiinkin. Merinovilla hengittää ja sitoo kosteutta, joten sukka tuntuu mukavalta, vaikka jalka hikoaisi tai kastuisi.

Sukan pohja on paksua ja pehmeää froteeta. Se vaimentaa jalkapohjaan kohdistuvia iskuja ja vähentää näin jalkojen rasittumista. Froteepohjasukka on ihanteellinen ulkoilusukka, ja se hellii jalkoja päivinä, jolloin tulee seistyä paljon.

Näitä sukkia myös kehtaa vilauttaa housunlahkeesta. Räväytätkö pihkalla vai vannotko klassisen mustan nimeen?

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Merinovilla on hengittävä materiaali, minkä ansiosta asusteita ei tarvitse juurikaan pestä. Tuuletus riittää useimmiten raikastamaan merinovillan, ja näin vaatteiden käyttöikä kasvaa. Lisäksi jokainen sukkamme tarkistetaan käsin, joten meiltä ei lähde maailmalle sekundaa. 

Käyttämämme merinovilla on paitsi laadukasta, myös eläinystävällistä eli mulesing freetä. kaikki paketin tuotteet on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Kuosi
Merinovillainen froteesukkapaketti, MustaMerinovillainen froteesukkapaketti, VaaleanharmaaMerinovillainen froteesukkapaketti, GrafiittiMerinovillainen froteesukkapaketti, PihkaMerinovillainen froteesukkapaketti, Punainen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Muita tuotteita samasta mallistosta