Merinovillainen retropipo

Keltavihreä

Upea retropipomme on tuulahdus wanhoilta ajoilta, jolloin talvet olivat lumisia ja kiakko meni aina maaliin. Keltavihreää merinovillapipoa koristaa veikeä tupsu ja Tampere-teksti. Trikoovuoren ansiosta pipo eristää erinomaisesti lämpöä, eikä se kutita päätä pelin tuoksinassa. Lisäksi merinovilla on antibakteerinen materiaali, jota ei tarvitse pestä usein, vaan tuuletus raikastaa pipon reenien jälkeen. Pidä pää lämpöisenä, kun tähtäät!

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on materiaalina samantyylinen kuin tavallinen villa, mutta se sitoo lämpöä paremmin joka säässä, myös kosteana. Merinovilla ei myöskään sähköisty herkästi pakkasella.

Merinopipo on sileää neulosta ja sisävuori trikoota, joten pipo ei kutita päätä. Tuplakäänteen ansiosta pipon saa rullattua suuremmaksi, ja alle mahtuu muhkeampikin kampaus.

Merinovaatteita ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen, vaan nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät useimmiten raikastamaan ne. Sidosteen käyttämä merinovilla on aina eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Merinovillainen retropipo, KeltavihreäMerinovillainen retropipo, Punainen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Muita tuotteita samasta mallistosta