Merinovillainen sukkapaketti

Punainen

Ohut, mutta kestävä villasukka, joka lämmittää ja hengittää eikä kutita, mahdoton yhdistelmä? Ei Sidosteelle. Paketissa on kolme paria ohuita kenkäsukkia. Kotimaisten sukkien päämateriaali on mulesointivapaa merinovilla, joka pitää jalan lämpöisenä ja kuivana. Lisäksi neulosta on lujitettu polyamidilla, joten sukat kestävät kovaakin käyttöä. Voit valita kenkäsukkapaketin väreissä musta, petroli, pihka, punainen tai roosa. 

Sukat on pakattu valmiiksi tyylikkääseen lahjapakettiin, jonka päälle voit kirjoittaa saajan nimen.

Paketissa on:

  • kolme paria merinovillaisia kenkäsukkia

Merinosukka kestää, lämmittää ja hengittää

Sidosteen merinosukissa on kaikki, mitä täydellisiltä sukilta vaaditaan. Ohut ja sileä villasukka ei pistele tai kutita jalan herkkää ihoa. Merinovillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa eikä venähdä. 

Ohut merinosukka mahtuu niin lenkkariin kuin nahkakenkään ja lämmittää ihanasti paukkupakkasilla. Lisäksi merinovilla hengittää ja sitoo itseensä kosteutta, joten jalka pysyy lämpimänä kelillä kuin kelillä ja reippaassa menossa.

Merinosukka tuntuu mukavalta myös lämpöisemmällä säällä, koska materiaali hengittää. Ja jos jalka ei hikoa erityisemmin, sukkia ei ole edes välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen.

Näin tyylikkäitä sukkia kehtaa myös vilauttaa lahkeensuusta. Onko sukkapaketin saajan lempiväri pihka, petroli, roosa, punainen vai klassinen musta?

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Merinovilla on hengittävä materiaali, minkä ansiosta asusteita ei tarvitse pestä joka käyttäkerran jälkeen. Tuuletus riittää useimmiten raikastamaan merinovillan, ja näin vaatteiden käyttöikä kasvaa. Lisäksi jokainen sukkamme tarkistetaan käsin, joten meiltä ei lähde maailmalle sekundaa. 

Käyttämämme merinovilla on paitsi laadukasta, myös eläinystävällistä eli mulesing freetä. Kaikki paketin tuotteet on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Kuosi
Merinovillainen sukkapaketti, PetroliMerinovillainen sukkapaketti, RoosaMerinovillainen sukkapaketti, Punainen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 56%
Polyamidi 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta