Merinovillasukka

Havu, Vadelma

Meille sukka ei ole "vain" sukka. Lämmön tunne lähtee varpaista, ja laadukas sukka on viimeinen silaus, joka tuo tyyliin sitä jotakin. Retrohenkisellä koristeraidalla kuvioitu merinokampasukkamme vie ajatukset tunnelmalliseen alppimajaan. Ohut ja hengittävä merinosukka mahtuu kävelykenkään ja lenkkariin, mutta materiaali lämmittää tehokkaasti jopa kostuneena. Näissä sukissa kelpaa patikoida metsässä, hörppiä kaakaota kotisohvalla tai haaveilla näistä asioista aamuruuhkassa. Valitse omasi herkullisista väriyhdistelmistä.

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Merinovilla on luonnon oma ihmeaine, joka eristää tehokkaasti lämpöä myös kosteana. Materiaalin hengittävyyden ansiosta jalka pysyy sukassa raikkaana, eikä iho haudu. Merinovillaisukkiemme neulos on myös sileää, eikä se pistele tai kutita herkkää ihoa.

Merinokampavillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen.

Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Merinovillasukka, Havu, MustaMerinovillasukka, Havu, SammalMerinovillasukka, Havu, Vaalea LilaMerinovillasukka, Havu, Vadelma
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 52%
Polyamidi 44%
Muita tuotteita samasta mallistosta