Merinovillasukka

Koirat

Koirat-merinovillasukka

Onko virta vähissä ja suu viivalla? Jalka nousee kepeästi, kun otat Sidosteen koirat vauhdittamaan menoa. Hauska koiraprintti tuo rentoutta asuun ja iloa arkeen, ja ylellinen merinokampavilla hemmottelee jalkojasi. Todellinen koiranystävä vetää nämä sukat tietenkin lahkeiden päälle – etenkin ollessaan kissaihmisen seurassa. Ohut sukka mahtuu hyvin myös istuvampaan kävelykenkään. Merinovilla lämmittää tehokkaasti, mutta hengittävä materiaali ei haudo jalkaa.

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Sidosteen merinosukka on ohut ja sileä. Vaikka sukka lämmittää, se mahtuu napakampaankin kävelykenkään, eikä materiaali kutita jalan herkkää ihoa. Merinovilla hengittää ja eristää tehokkaasti lämpöä jopa kosteana. Jalka pysyy raikkaana ja lämpöisenä joka säällä ja reippaassa menossa. Ylellisen merinokampavillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan. Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen. Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Merinovillasukka, harmaa / GOOD BYEMerinovillasukka, KoiratMerinovillasukka, MustaMerinovillasukka, Sammaleen vihreäMerinovillasukka, SidosteMerinovillasukka, SammalMerinovillasukka, RuskeaMerinovillasukka, Vaaleanharmaa
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Polyamidi 46%
Villa 50%
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta
Merinovillasukka
Sidoste
17,90€
Hopeavaellussukka
Petrooli
24,90€
Merinovillasukka
Sammaleen vihreä
17,90€