Merinovillasukka

Sammal

Suomen säät vaihtelevat, mutta yksi asia on aina varma: Sidosteen merinosukkaan voi luottaa. Merinokampavillainen kenkäsukka on niin ohut, että se mahtuu kävelykenkään. Merinovilla varaa kuitenkin erinomaisesti lämpöä, ja se lämmittää jalkaa jopa kostuneena. Lisäksi luonnonmateriaali hengittää, joten varpaat pysyvät raikkaina. Klassisesta värivalikoimasta löytyy sävyjä niin tumman tyylin kuin vaaleampien värien ystäville.

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Merinovilla on luonnon oma ihmeaine, joka eristää tehokkaasti lämpöä myös kosteana. Materiaalin hengittävyyden ansiosta jalka pysyy sukassa raikkaana, eikä iho haudu. Merinovillainen kenkäsukka on myös sileä, eikä se pistele tai kutita herkkää ihoa.

Merinokampavillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen.

Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Merinovillasukka, harmaa / GOOD BYEMerinovillasukka, MustaMerinovillasukka, Sammaleen vihreäMerinovillasukka, SammalMerinovillasukka, VaaleanharmaaMerinovillasukka, Ruskea
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 56%
Polyamidi 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta