Merinovillasukka

Sammaleen vihreä

Yksivärinen merinovillasukka

Hyvä olo lähtee varpaista. Kun vedät jalkaan laadukkaat merinovillasukat, olosi on raikas ja lämmin säällä kuin säällä, niin palavereissa kuin lenkkipoluillakin. Merinokampavilla on sileä ja ohut ja materiaali, joten sukka mahtuu myös istuvaan kävelykenkään. Merino lämmittää tehokkaasti viileällä ja kostealla kelillä, mutta jalka ei hikoa hengittävässä sukassa. Klassiset yksiväriset nilkkasukat sopivat yhteen sekä suorien housujen, farkkujen että koticollegeiden kanssa.

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Sidosteen merinosukka on ohut ja sileä. Vaikka sukka lämmittää, se mahtuu napakampaankin kävelykenkään, eikä materiaali kutita jalan herkkää ihoa. Merinovilla hengittää ja eristää tehokkaasti lämpöä jopa kosteana. Jalka pysyy raikkaana ja lämpöisenä joka säällä ja reippaassa menossa. Ylellisen merinokampavillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen. Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Merinovillasukka, harmaa / GOOD BYEMerinovillasukka, MustaMerinovillasukka, SidosteMerinovillasukka, Sammaleen vihreäMerinovillasukka, SammalMerinovillasukka, VaaleanharmaaMerinovillasukka, Ruskea
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 56%
Polyamidi 40%
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta