Merinovillasukka

Sidoste

Sidoste-merinovillasukka

Hyvä olo lähtee varpaista. Kun vedät jalkaan laadukkaat merinovillasukat, olosi on raikas, ja lämmin säällä kuin säällä, niin palavereissa kuin lenkkipoluillakin. Merinokampavilla on sileä ja ohut ja materiaali, joten sukka mahtuu myös istuvaan kävelykenkään. Merino lämmittää jalkoja tehokkaasti viileällä ja kostealla kelillä, mutta jalka ei hikoa hengittävässä sukassa. Klassiset nilkkasukat on koristeltu Sidoste-kirjaimilla, jotka kiertävät hauskasti sukkaa. Näitä lämmikkeitä kehtaa vilauttaa lahkeiden alta – tai vetää ne katseenkääntäjiksi housujen päälle.

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Sidosteen merinosukka on ohut ja sileä. Vaikka sukka lämmittää, se mahtuu napakampaankin kävelykenkään, eikä materiaali kutita jalan herkkää ihoa. Merinovilla hengittää ja eristää tehokkaasti lämpöä jopa kosteana. Jalka pysyy raikkaana ja lämpöisenä joka säällä ja reippaassa menossa. Ylellisen merinokampavillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan. Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen. Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Merinovillasukka, harmaa / GOOD BYEMerinovillasukka, KoiratMerinovillasukka, MustaMerinovillasukka, Sammaleen vihreäMerinovillasukka, SidosteMerinovillasukka, SammalMerinovillasukka, RuskeaMerinovillasukka, Vaaleanharmaa
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Polyamidi 46%
Villa 50%
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta