Sidoste Merinovillatuubihuivi

Vaalea Lila

Lämmin ja hengittävä merinotuubihuivi on monikäyttöinen luottovaate. Voit käyttää tuubia kaulan lämmikkeenä tai vetää sen ylös leukaan asti. Jos pipo on kateissa, tuubi toimii jopa päähineenä. Merinotuubi sopii hyvin urheiluun, sillä se pitää kaulan lämpimänä, mutta ei vie vaatteiden alla yhtä paljon tilaa kuin kaulahuivi, ja liikkuminen on helppoa. Laadukas tuubi on myös tyylikäs asuste toimistoon, ja se lämmittää mukavasti käsiä, kun istut vaikka viileässä leffateatterissa.

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on hengittävä ja antibakteerinen materiaali, todellinen luonnon oma ihmeaine. Se ei kerää hajuja, mutta jos näin sattuu käymään, usein pelkkä tuuletus riittää raikastamaan vaatteen. Näin myös vaatteen käyttöikä kasvaa.

Vaikka merinotuubimme on paksu ja lämmittävä, se ei kutita tai pistele. Neuloksen sileä pinta on miellyttävä kaulan herkkää ihoa vasten, ja päätyjä lukuun ottamatta tuote on saumaton.

Käyttämämme merinovilla on aina eläinystävällistä eli mulesing freetä. Villatuotteemme tehdään Tampereella, missä olemme toimineet jo yli 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Sidoste Merinovillatuubihuivi, MustaSidoste Merinovillatuubihuivi, VihreäSidoste Merinovillatuubihuivi, PunainenSidoste Merinovillatuubihuivi, Vaalea Lila
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Merinovilla 100%
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta