Metsäpörrö

Punainen

Tiesitkö, että legendaarinen pörrösukka on tamperelainen keksintö? Sidosteen Pörröt ovat ne aidot ja alkuperäiset superlämmittäjät, jotka otetaan kehiin, kun lämpötila painuu nollan alapuolelle. Paksu villasekoite pitää varpaat lämpöisinä ja suojaa jalkapohjaa rasitukselta. Retrohenkistä metsäkuosia on saatavilla useissa herkullisissa väreissä. Varaudu siihen, että jos lainaat näitä pörröjä, lainaaja ei välttämättä suostu enää luopumaan aarteistaan. Kannattaisiko tilata saman tien kaksi paria?

Tamperelainen innovaatio

Maailman ensimmäiset pörrösukat kehitettiin 1970-luvulla Tampereella Sidosteen tehtaalla. Toisen sukkatehtailijasukupolven edustaja Heikki ideoi tuolloin ylellisen pehmeän ja lämpimän kotisukan, jonka ainutlaatuinen rakenne sai patentin.

Sidosteen pörrösukan päämateriaali on lämmin ja hengittävä villa. Villa on antibakteerinen materiaali, jota ei tarvitse pestä kovin usein. Monesti riittää, kun käännät pörrösukat nurinpäin ja tuuletat ne raikkaiksi. Pörrösukassa on myös polyamidia, joka parantaa sukan kestoa. Polyamidin ansiosta pörrösukka ei kulu pohjasta yhtä nopeasti kuin pelkästi villasta tehty sukka.

Sidosteen Pörrö on siis aito ja alkuperäinen tuote, josta koko sukkatyyppi on saanut alkunsa. Kun jaloissasi on Pörröt, ylläsi on pala kotimaisen tekstiiliteollisuuden elävää historiaa.

Suunnittelija: undefined

Kuosi
Metsäpörrö, HarmaaMetsäpörrö, GrafiittiMetsäpörrö, PihkaMetsäpörrö, Punainen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Polyakryyli 55%
Polyamidi 20%
Villa 25%