Miesten korkeakauluksinen silkkimerinovillapaita

Beige

Voiko saman paidan laittaa treeneihin ja teatteriin? Voi. Ohut silkkivillainen poolo lämmittää, hengittää ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Kauniisti laskeutuva paita on tyylikäs arkivaate, joka sopii toimistolle, välipaidaksi ulkoiluvaatteiden alle ja kotoiluun. Ohut ja sileä materiaali ei kutita, hiosta tai sähköisty, ja se on helppo puhdistaa tuulettamalla.

Ulkoiluun, toimistoon ja matkoille

Kauluksellinen silkkivillapaita on ihanteellinen alusvaate. Sileä silkkivilla tuntuu mukavalta herkkää ihoa vasten. Materiaali suojaa kylmyydeltä ja hengittää, joten pysyt lämpöisenä ja kuivana sisällä ja ulkona, niin paukkupakkasella kuin leudolla kelillä.

Kauniisti laskeutuva, ohut kilpikonnakauluksinen poolo on myös tyylikäs arkivaate. Se sopii toimistolle, iltamenoihin ja kotivaatteeksi ja näyttää hyvältä sekä farkkujen että suorien housujen kanssa.

Silkkivilla on paitsi lämmin, myös hengittävä ja antibakteerinen materiaali. Paitaa ei tarvitse pestä kovin usein, vaan useimmiten tuuletus riittää puhdistamaan sen. Materiaali ei rypisty herkästi, ja paita mahtuu pieneen tilaan, joten kevyt poolo on ihanteellinen vaate matkalle.

Silkkivillapaita on mitoitettu miehille koossa M-XL. Materiaaliyhdistelmässä on hieman lycraa, joten paita joustaa ja palautuu käytön jälkeen muotoonsa.

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Käytämme aina huolella valittuja, laadukkaita materiaaleja, jotka pidentävät myös vaatteen käyttöikää. Antibakteerinen silkkivilla vaatii pesua vain harvoin, ja oikein huollettuna vaate palvelee vuodesta toiseen.

Neuloksessa käytetty eteläamerikkalainen merinovilla on eläinystävällistä eli mulesing freetä, ja paita on tehty Tampereella, missä olemme toimineet yli 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 3%
Merinovilla 67%
Silkki 30%
Muita tuotteita samasta mallistosta