Miesten merinovillainen sukkapaketti

musta ja petrolinsininen

Ovatko elämäsi miehen sukat aina kadoksissa tai reikäiset? Tämä sukkapaketti ratkaisee ongelmat tyylikkäästi. Paketissa on kolme paria miesten kenkäsukkia, jotka on koristeltu herkullisilla väreillä ja hauskoilla teksteillä. Sukkien päämateriaali on mulesointivapaa merinovilla, jota on lujitettu polyamidilla, joten sukat eivät reikiinny helposti. Pirteän väriset sukat eivät katoa epämääräisiin pyykkikasoihin, ja vaikka yksi pari hukkuisi, kaksi on vielä jäljellä. 

Erikoisuutena setissä on Sukka-tekstillä varustettu sukka, joka on sesonkimallimme. Jos haluat hemmotella rakastasi tai itseäsi jollain erityisellä, tartu tilaisuuteen, sillä uniikkituotteemme myydään nopeasti loppuun. Sukat on pakattu valmiiksi tyylikkääseen lahjapakettiin.


Paketissa on:

  • Miesten petrolinsiniset merinovillaiset kenkäsukat
  • Miesten mustat merinovillaiset kenkäsukat, joissa on petrolinsininen Sukka-teksti 
  • Miesten mustat merinovillaiset kenkäsukat, joissa on petrolinsinisiä ja pihkankeltaisia koristeprinttejä 

Merinosukka kestää, lämmittää ja hengittää

Miesten sukissa on merinovillan lisäksi rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa eikä venähdä. 

Ohut merinosukka mahtuu niin lenkkariin kuin nahkakenkään ja lämmittää ihanasti. Lisäksi merinovilla hengittää ja sitoo itseensä kosteutta, joten jalka pysyy lämpimänä kelillä kuin kelillä eikä hikoa. 

Merinovilla puhdistaa itse itseään, joten sukat eivät tuoksahda helposti. Ja jos jalka ei hikoa erityisemmin, sukkia ei ole edes välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen.

Uniikki lahjapaketti

Sinun ei tarvitse huolehtia lahjan pakkaamisesta, sillä me teemme sen puolestasi. Merinosukkasetti on pakattu upeaan lahjapakettiin, jossa on tyylikkäät koristeleikkaukset.

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Merinovilla on hengittävä materiaali, minkä ansiosta asusteita ei tarvitse juurikaan pestä. Tuuletus riittää useimmiten raikastamaan merinovillan, ja näin vaatteiden käyttöikä kasvaa. Lisäksi jokainen sukkamme tarkistetaan käsin, joten meiltä ei lähde maailmalle sekundaa. 

Käyttämämme merinovilla on paitsi laadukasta, myös eläinystävällistä eli mulesing freetä. kaikki paketin tuotteet on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 56%
Polyamidi 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta