Miesten silkkimerinovillapaita kilpikonnakauluksella

Pihka

Ylellinen ja hengittävä silkkivilla on nimensä mukaisesti silkin ja merinovillan sekoitetta. Ohut ja sileä materiaali tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, se ei kutita, hiosta tai sähköisty. Tyylikäs silkkivillapaitamme on myös todellinen monikäyttövaate, joka sopii välivaatteeksi ulkoiluun, työpaidaksi ja kotiasuksi.

 

Täydellinen paita ulkoiluun, toimistoon ja matkoille

Etsitkö yhtä monikäyttöistä ja kestävää luottovaatetta, jota on helppo huoltaa? Sidosteen silkkivillapaita vastaa kaikkiin toiveisiisi.

Kauluksellinen silkkivillapaita on ihanteellinen alusvaate. Sileä silkkivilla tuntuu mukavalta herkkää ihoa vasten. Materiaali suojaa kylmyydeltä ja hengittää, joten pysyt lämpöisenä ja kuivana sisällä ja ulkona, niin paukkupakkasella kuin leudolla kelillä.

Kauniisti laskeutuva, ohut poolo on myös tyylikäs arkivaate. Se sopii toimistolle, töiden jälkeen välipaidaksi ulkoiluvaatteiden alle ja illalla hemmottelevaksi kotivaatteeksi.

Silkkivilla on paitsi lämmin, myös hengittävä ja likaa hylkivä materiaali. Paitaa ei tarvitse pestä kovin usein, vaan useimmiten tuuletus riittää puhdistamaan sen. Materiaali ei rypisty herkästi, ja paita mahtuu pieneen tilaan, joten kevyt poolo on ihanteellinen vaate matkalle.

 

Klassinen malli sopii eri tyyleihin

Silkkivillapaitaa on saatavilla mustana, sinisenä, pihkankeltaisena ja oliivin värisenä. Musta kilpikonnapoolo on helppo yhdistää kaikenlaisiin alaosiin. Mausteinen pihka taas sopii maanläheisiin sävyihin ja luo tyylikkään kontrastin siniseen denimiin.

Yhdistä silkkivillapaita suoriin housuihin, farkkuihin tai collegehousuihin. Kokonaisuus on yhdistelmästä riippuen tyylikäs tai rento.

Silkkivillapaita on mitoitettu miehille koossa M-XL.

 

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Silkkivilla on hengittää ja hylkii likaa luonnostaan. Pooloa ei tarvitse juurikaan pestä, vaan useimmiten pelkkä tuulettaminen raikastaa sen, ja näin vaatteen käyttöikä kasvaa.

Neuloksessa käytetty eteläamerikkalainen merinovilla on eläinystävällistä eli mulesing freetä, ja paita on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Miesten silkkimerinovillapaita kilpikonnakauluksella, MustaMiesten silkkimerinovillapaita kilpikonnakauluksella, PihkaMiesten silkkimerinovillapaita kilpikonnakauluksella, Sininen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 3%
Merinovilla 67%
Silkki 30%
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta