Mörkö merinosukka

Siniturkoosi

Mörkökö kylmä tyyppi? Ei näissä sukissa! Vaikka maa jäätyy Mörön jalkojen alla, hän kaipaa lämpöä ja valoa. Annoimme Mörölle tuikkivan lampun yön pimeyteen ja kiedoimme hänet mukavaan merinokampavillaan. Ohut merinosukka mahtuu kävelykenkään, eikä sileä neulos kutita ihoa. Hengittävä materiaali eristää lämpöä jopa kosteana ja pitää ihon raikkaana. Mörkö-merinosukissa olet Muumilaakson viilein tyyppi, mutta varpaasi pysyvät lämpiminä ja hymy huulilla.

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Merinovilla on luonnon oma ihmeaine, joka eristää tehokkaasti lämpöä myös kosteana. Materiaalin hengittävyyden ansiosta jalka pysyy sukassa raikkaana, eikä iho haudu. Merinovillainen kenkäsukka on myös sileä, eikä se pistele tai kutita herkkää ihoa.

Merinokampavillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen.

Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Mörkö merinosukka, SammalMörkö merinosukka, Siniturkoosi
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 56%
Polyamidi 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta