Muumi ja Haisuli sukka+tumppu

Luonnonvalkoinen

Mitäs jekkuja Haisuli on keksinyt tällä kertaa Muumipeikolle? Muumilaakson kiltti peikko ja ilkikurinen tuhmeliini seikkailevat paketissa, josta löydät laadukkaat luomukampapuuvillaiset sukat ja lämpöiset tumput. Puuvilla on miellyttävä materiaali talvella, sillä se ei sähköisty yhtä herkästi kuin monet keinokuidut. Tämä setti pitää jalat raikkaina ja vilun poissa. Vaatteiden väri on lempeä luonnonvalkoinen.

Kampapuuvilla hengittää ja kestää

Sidosteen laadukkaat arkisukat hemmottelevat jalkoja, sillä niiden päämateriaali on miellyttävä luomukampapuuvilla. Sileä luomukampapuuvilla sopii herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta hiostavalta. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja vaatteissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukat ja tumput kestävä ahkeraa käyttöä, joustavat ja pysyvät muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomukampapuuvilla 78%
Polyamidi 18%