Muumipappa tekstisukka

Valkoinen

Muumipappa on Muumilaakson armoitettu ajattelija ja vähän jokaisen alan ekspertti - ainakin omasta mielestään. Toinen puuvillasukka on koristeltu seikkailevan filosofin kuvalla, toinen tekstillä "I knew nothing but I believed a lot". Sukkien päämateriaali on kestävä ja sileä luomukampapuuvilla ja väritys on klassisen mustavalkoinen. Muumipappa-puuvillasukat valavat sinuun uskoa itseesi ja ideoihisi. Marssi uteliaasti kohti tuntematonta!

Kampapuuvilla hengittää ja kestää

Sidosteen laadukkaat arkisukat hemmottelevat jalkoja, sillä niiden päämateriaali on miellyttävä luomukampapuuvilla. Sileä luomukampapuuvilla sopii herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta hiostavalta. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomukampapuuvilla 68%
Polyamidi 28%