Muumipeikko jarrusukka

Siniturkoosi

Utelias Muumipeikko ajautuu usein yllättäviin kommelluksiin ja näin käy usein myös perheen pienimmille. Jarrupohjallinen puuvillasukka pitää askeleet vakaina silloin, kun mielikuvitus laukkaa. Sileä luomukampapuuvilla tuntuu miellyttävältä lapsen herkkää ihoa vasten ja vahva materiaali kestää aktiivista käyttöä ja tiuhaa pesua. Veikeät raitasukat on koristeltu Suomen rakastetuimman satuhahmon kuvalla. Muumipeikko-jarrusukissa on turvallista seikkailla!

Kampapuuvilla hengittää ja kestää

Sidosteen laadukkaat arkisukat hemmottelevat jalkoja, sillä niiden päämateriaali on miellyttävä luomukampapuuvilla. Sileä luomukampapuuvilla sopii herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta hiostavalta. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomukampapuuvilla 58%
Polyamidi 38%