Tekninen urheilusukka 1/4 varsi

Punainen

Urheilusukkiemme hengittävä ja kosteutta siirtävä materiaali pitää varpaat kuivina myös äärimmäisen raskaissa suorituksissa. Sukka tukee jalkaa ja ehkäisee hiertymiä, ja sileä materiaali tuntuu mukavalta ihoa vasten. Materiaaliyhdistelmä kestää ja joustaa, joten voit pestä sukkia tiuhaan tahtiin. Ne palautuvat muotoonsa ja pysyvät käyttökerrasta toiseen napakasti paikoillaan. 

Kestävä ja raikastava urheilusukka

Tekniset urheilusukat ovat mukavan kevyet. Napakka sukka pysyy silti hyvin paikoillaan myös pitkissä, paljon ponnistuksia ja nopeita käännöksiä sisältävissä urheilusuorituksissa.

Sukat on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle jalalle, ja jalkaosissa on vahvistetut kärjet ja kantapäät. Rakenne ehkäisee jalan hiertymistä ja rasittumista.

Sukan päämateriaalit ovat lujittava polyamidi ja hengittävä polypropeeni. Sekoitteessa on myös joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka joustaa, pitää ihon kuivana, kestää ahkeraa käyttöä ja usein toistuvia pesuja.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Tekninen urheilusukka 1/4 varsi, MustaTekninen urheilusukka 1/4 varsi, ValkoinenTekninen urheilusukka 1/4 varsi, KeltainenTekninen urheilusukka 1/4 varsi, Punainen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Muotoilu
Vasempaan ja oikeaan jalkaan erikseen muotoiltu ja suunniteltu sukka.
Monikerrosrakenne
Jalkoimella ja nilkalla istuvuutta parantavat pannat. Vahvistettu kärki ja kantapää.
Hengittävä
Hyvin hengittävä ja kosteutta siirtävä materiaali.
Materiaali
Lycra 5%
Polyamidi 55%
Polypropeeni 40%
Lyhyehkö
Lyhyehkö sukka.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Signature Tampere
Punainen / Valkoinen
14,9€
Signature Tampere
Valkoinen / Roosa
14,9€