Nuuskamuikkunen tekstisukka

Valkoinen

Nuuskamuikkunen on itsenäinen kulkija, joka palaa silti joka kevät Muumilaaksoon. Toinen puuvillasukka on koristeltu oman tiensä kulkijan kuvalla, toinen tekstillä "You must go on a long journey before you can really find out how wonderful home is". Sukkien päämateriaali on kestävä ja sileä luomukampapuuvilla ja väritys on klassisen mustavalkoinen. Nuuskamuikkunen-luomukampapuuvillasukat pitävät jaloistasi huolta elämän poluilla ja rohkaisevat sinua kulkemaan omia reittejäsi.

Kampapuuvilla hengittää ja kestää

Sidosteen laadukkaat arkisukat hemmottelevat jalkoja, sillä niiden päämateriaali on miellyttävä luomukampapuuvilla. Sileä luomukampapuuvilla sopii herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta hiostavalta. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomukampapuuvilla 68%
Polyamidi 28%
Muita tuotteita samasta mallistosta