Padelsukka korkeavartinen

Musta

Korkeavartinen padelsukkamme sopii aktiiviselle pelaajalle, jonka jalat ovat matsin aikana kovilla. Napakka kompressiosukka tukee pohjetta, ja yhdessä asianmukaisten padeltossujen kanssa kompressiosukka ehkäisee pohjevammoja. 

Kompressiosukka nopeuttaa myös verenkiertoa ja lymfakiertoa. Jalat tuntuvat suorituksen aikana kevyiltä, ja palautuminen nopeutuu. Suosittelemme korkeavartista padelsukkaa paljon pelaavalle aktiiviliikkujalle, joka haluaa olla aina iskussa ja palautua nopeasti.

Koska kyse on Sidosteen sukista, ne ovat tietenkin myös pelihallin komeimmat. Pitkiä padelsukkia on saatavina mustina ja valkoisina, raikkaan värisillä raidoilla.

Yhteistyössä pelaajien kanssa

Padelsukkamme on tehty yhteistyössä pelaajien kanssa. Aktiivipelaajat testasivat sukkia suunnitteluvaiheessa ja antoivat niiden toimivuudesta palautetta, jonka avulla sukkia kehitettiin. Sidosteen padelsukka sopii siis juuri tähän peliin ja lajeihin, jotka rasittavat jalkojen lihaksia ja niveliä.

Myös padelsukan materiaali sopii vauhdikkaaseen urheiluun. Tekninen sukka siirtää kosteutta pois iholta, eikä sukan sisäpuolella ole kovia saumoja. Jalka ei hikoa eikä hierry, eikä sukka rullaudu alas. Padelsukkamme tuntuu juuri siltä, miltä laadukkaan urheiluvaatteen pitääkin: toiselta iholta.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Padelsukka korkeavartinen, MustaPadelsukka korkeavartinen, Valkoinen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Muotoilu
Vasempaan ja oikeaan jalkaan erikseen muotoiltu ja suunniteltu sukka.
Hengittävä
Hyvin hengittävä ja kosteutta siirtävä materiaali.
Materiaali
Lycra 10%
Polyamidi 60%
Polypropeeni 30%
Pitkä
Pitkä polvisukka. Lämmittää mukavasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Double Dogger -t-paita
Laivastonsininen
26,9€
Lasten terrieri-college
Laivastonsininen
39,9€