Padelsukka matalavartinen

Fuksia

Matalavartinen padelsukkamme on rakkaudenosoitus lajille. Sukkien pohjassa on teksti Padel for Life, ja sukat on koristeltu pallokuviolla, joka viittaa padelmailan reikiin. Värivaihtoehtoja löytyy pirteästä pinkistä ja keltaisesta klassiseen siniseen ja mustaan. Näissä sporttisukissa kehtaa lähteä vaikka terassille suoraan pelistä.

Myös matalavartinen padelsukka on napakka, mutta siinä ei ole kompressiota. Suosittelemme sitä etenkin rennompaan höntsäilyyn ja kuumille keleille, jolloin haluat pukeutua kevyesti.

Yhteistyössä pelaajien kanssa

Padelsukkamme on tehty yhteistyössä pelaajien kanssa. Aktiivipelaajat testasivat sukkia suunnitteluvaiheessa ja antoivat niiden toimivuudesta palautetta, jonka avulla sukkia kehitettiin. Sidosteen padelsukka sopii siis juuri tähän peliin ja lajeihin, jotka rasittavat jalkojen lihaksia ja niveliä.

Myös padelsukan materiaali sopii vauhdikkaaseen urheiluun. Tekninen sukka siirtää kosteutta pois iholta, eikä sukan sisäpuolella ole kovia saumoja. Jalka ei hikoa eikä hierry, eikä sukka rullaudu alas. Padelsukkamme tuntuu juuri siltä, miltä laadukkaan urheiluvaatteen pitääkin: toiselta iholta.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Padelsukka matalavartinen, MustaPadelsukka matalavartinen, Kirkas sininenPadelsukka matalavartinen, FuksiaPadelsukka matalavartinen, Keltainen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Muotoilu
Vasempaan ja oikeaan jalkaan erikseen muotoiltu ja suunniteltu sukka.
Hengittävä
Hyvin hengittävä ja kosteutta siirtävä materiaali.
Materiaali
Lycra 5%
Polyamidi 60%
Polypropeeni 35%
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Lasten Merinopolvari
Lasten polvisukka, Harmaa/Pinkki
12,9€
Padelsukka matalavartinen
Kirkas sininen
14,9€