Pikkumyy jarrusukka

Harmaa-keltainen

Pikkumyyn touhut ovat välillä niin vauhdikkaita, että jalat eivät pysy perässä. Jarrupohjallinen puuvillasukka estää pikkuväen muksahduksia ja pitää varpaat raikkaina ja lämpöisinä. Sileä luomukampapuuvilla tuntuu miellyttävältä lapsen herkkää ihoa vasten ja vahva materiaali kestää aktiivista käyttöä ja tiuhaa pesua. Veikeää raitasukkaa koristaa Muumilaakson pienin ja pippurisin hahmo. Näiden sukkien pukeminen käy leikistä!

Kampapuuvilla hengittää ja kestää

Sidosteen laadukkaat arkisukat hemmottelevat jalkoja, sillä niiden päämateriaali on miellyttävä luomukampapuuvilla. Sileä luomukampapuuvilla sopii herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta hiostavalta. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomukampapuuvilla 58%
Polyamidi 38%