Pikkumyy tekstisukka

Valkoinen

Pikku Myy -puuvillasukka pistää vipinää kinttuihin! Toinen sukka on koristeltu Muumilaakson hurmaavan tuittupään kuvalla, toinen tekstillä "Then you ask them to forgive you and give them candy." Sukkien päämateriaali on kestävä ja sileä luomukampapuuvilla ja väritys on klassisen mustavalkoinen. Vedä Pikku Myyt jalkaan, kun tarvitset rohkeutta, räväkkyyttä ja reippautta, ehkä hieman röyhkeyttäkin. Johan alkaa tapahtua!

Kampapuuvilla hengittää ja kestää

Sidosteen laadukkaat arkisukat hemmottelevat jalkoja, sillä niiden päämateriaali on miellyttävä luomukampapuuvilla. Sileä luomukampapuuvilla sopii herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta hiostavalta. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomukampapuuvilla 68%
Polyamidi 28%