Pipo, froteesukat ja kenkäsukat

Grafiitti

Etsitkö lahjaa vilukissalle? Tämä paketti pitää varpaat varmasti lämpöisinä, sillä siinä on kahdet huippulaadukkaat merinovillasukat: ohuet kenkäsukat ja hieman paksummat froteepohjasukat. Vielä ihanan paksu pipo päähän, eikä kylmyys kiusaa! Kotimaisten sukkien ja pipon päämateriaali on mulesointivapaa merinovilla, ja värejä löytyy joka tyyliin.

Asusteet on pakattu valmiiksi tyylikkääseen lahjapakettiin, jonka päälle voit kirjoittaa saajan nimen.

Paketissa on:

  • Merinovillapipo
  • Froteepohjaiset merinovillasukat
  • Merinovillaiset kenkäsukat

Merinovillapipo lämmittää ja hengittää

Kotimainen merinovillapipo on tiivistä ja miellyttävää neulosta. Merinovilla lämmittää, mutta ei hiosta, joten Sidosteen pipo on erinomainen päähine hikisempäänkin reippailuun. Se pitää pään lämpöisenä pakkasella ja hengittää nollakelillä.

Merinopipo ei kutita päätä tai sähköisty talvella. Hiukset pysyvät pipon alla sileinä, ja muhkeampikin kampaus mahtuu pipon alle, kun reunan kaksinkertaisen käänteen rullaa auki. Tyylikäs merinopipo on myös huonojen hiuspäivien pelastaja ja asujen piristäjä. Sopiiko lahjan saajalle räväkkä pinkki vai hillitty grafiitt?

Merinopipossa on yksi koko, joka sopii neuloksen joustavuuden ja auki rullautuvan tuplakäänteen ansiosta kaikille. Pipon reuna on koristeltu Sidosteen kuuluisalla terrierilogolla, joka on aitoa nahkaa.

Froteepohjasukka hellii jalkaa

Merinovillainen froteepohjasukka on liikkujan unelma. Sukissa on käytetty merinovillan lisäksi rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa eikä venähdä.

Merinovillasukassa on pitkä varsi, joten nilkat pysyvät lämpöisinä. Tiheän ja napakan, mutta ohuen neuloksen ansiosta sukka mahtuu niin vaelluskenkiin, lenkkareihin kuin nahkakenkiinkin.

Sukan pohja on paksua ja pehmeää froteeta. Se vaimentaa jalkapohjaan kohdistuvia iskuja ja vähentää näin jalkojen rasittumista. Froteepohjasukka on ihanteellinen ulkoilusukka, ja se hellii jalkoja päivinä, jolloin tulee seistyä paljon.

 

Merinovillasukka lämmittää kosteanakin

Myös kenkäsukka on tehty lämpimästä ja joustavasta merinovillan, polyamidin ja lycran yhdistelmästä.

Ohuen ja napakan neuloksen ansiosta merinosukka mahtuu kenkään, pysyy ylhäällä eikä hierrä. Merinovilla sitoo kosteutta, joten jalka pysyy lämpimänä kelillä kuin kelillä, eikä hikoa.

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Merinovilla on hengittävä materiaali, minkä ansiosta asusteita ei tarvitse juurikaan pestä. Tuuletus riittää useimmiten raikastamaan merinovillan, ja näin vaatteiden käyttöikä kasvaa. Lisäksi jokainen sukkamme tarkistetaan käsin, joten meiltä ei lähde maailmalle sekundaa.

Käyttämämme merinovilla on paitsi laadukasta, myös eläinystävällistä eli mulesing freetä. Kaikki paketin tuotteet on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta