Petrolinsävyinen merinovillapaketti

Tämä petrolinsävyinen sukkapaketti pitää jalat kuivina sateella ja lämpöisinä pakkasella. Paketissa on kolme paria lasten merinovillaisia kenkäsukkia, joiden värit ovat raikas petroli, herkullinen pihka ja tyylikäs vaaleanharmaa.

Sidosteen ohuet merinovillasukat ovat nyt ensimmäistä kertaa saatavilla lastenkoossa. Merinosukkaa on lujitettu polyamidilla, joten tämä lastensukka kestää kovankin menon.

Sukat on pakattu valmiiksi tyylikkääseen lahjapakettiin, jossa on hauskat pyöreät kurkistusreiät.

Paketissa on:

  • Lasten petrolinsiniset merinovillaiset kenkäsukat
  • Lasten pihkankeltaiset merinovillaiset kenkäsukat
  • Lasten vaaleanharmaat merinovillaiset kenkäsukat

 

Merinosukka kestää, lämmittää ja hengittää

Sukissa on merinovillan lisäksi rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa eikä venähdä.

Ohut merinosukka mahtuu niin lenkkariin kuin toppakenkään ja lämmittää ihanasti. Lisäksi merinovilla hengittää ja sitoo itseensä kosteutta, joten jalka pysyy lämpimänä säällä kuin säällä. Merinosukat kuivuvat nopeasti, eikä niitä ole välttämätöntä edes pestä jokaisen käyttökerran jälkeen, vaan tuuletus raikastaa sukan.

 

Uniikki lahjapaketti

Sinun ei tarvitse huolehtia lahjan pakkaamisesta, sillä me teemme sen puolestasi. Merinosukkasetti on pakattu upeaan lahjapakettiin, jossa on hauskat pyöreät kurkistusreiät hopeanhohtoinen Sidosteen logo.

 

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Merinovilla on hengittävä materiaali, minkä ansiosta asusteita ei tarvitse juurikaan pestä. Tuuletus riittää useimmiten raikastamaan merinovillan, ja näin vaatteiden käyttöikä kasvaa. Lisäksi jokainen sukkamme tarkistetaan käsin, joten meiltä ei lähde maailmalle sekundaa.

Käyttämämme merinovilla on paitsi laadukasta, myös eläinystävällistä eli mulesing freetä. kaikki paketin tuotteet on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 56%
Polyamidi 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta