Pörrösukka

Pipari, Vihreä

 Tiesitkö, että legendaarinen pörrösukka on tamperelainen keksintö? Sidosteen Pörröt ovat ne aidot ja alkuperäiset superlämmittäjät, jotka otetaan kehiin, kun lämpötila painuu nollan alapuolelle. Paksu villasekoite pitää varpaat lämpöisinä ja suojaa jalkapohjaa rasitukselta. Jouluiset piparit seikkailevat sukissa ja nämä katseenvangitsijat kannattaa todellakin vetää lahkeiden päälle! Pörrösukissa tunnet loikoilevasi takkatulen äärellä kaakaomuki kädessä, missä ikinä kuljetkin.

 

Tamperelainen innovaatio

Maailman ensimmäiset pörrösukat kehitettiin 1970-luvulla Tampereella Sidosteen tehtaalla. Toisen sukkatehtailijasukupolven edustaja Heikki ideoi tuolloin ylellisen pehmeän ja lämpimän kotisukan, jonka ainutlaatuinen rakenne sai patentin.

 

Sidosteen pörrösukan päämateriaali on lämmin ja hengittävä villa. Villa on antibakteerinen materiaali, jota ei tarvitse pestä kovin usein. Monesti riittää, kun käännät pörrösukat nurinpäin ja tuuletat ne raikkaiksi.

 

Pörrösukassa on myös polyamidia, joka parantaa sukan kestoa. Polyamidin ansiosta pörrösukka ei kulu pohjasta yhtä nopeasti kuin pelkästi villasta tehty sukka. Sidosteen Pörrö on siis aito ja alkuperäinen tuote, josta koko sukkatyyppi on saanut alkunsa. Kun jaloissasi on Pörröt, ylläsi on pala kotimaisen tekstiiliteollisuuden elävää historiaa.


Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Pörrösukka, Pipari, MustaPörrösukka, Pipari, PunainenPörrösukka, Pipari, Vihreä
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Polyakryyli 60%
Polyamidi 15%
Villa 25%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Pörrösukka
Pipari, Punainen
13,9€
Pörrösukka
Pipari, Musta
13,9€