Pörrövillasukka

Yksivärinen, Grafiitti

Tiesitkö, että legendaarinen pörrösukka on tamperelainen keksintö? Sidosteen pörrösukat ovat ne aidot ja alkuperäiset superlämmittäjät, jotka otetaan kehiin, kun lämpötila painuu nollan alapuolelle. Nämä tavallista pörrösukkaa paksummat ja villaisemmat sukat on tehty Novitan Seitsemän Veljestä langasta. Paksu villasekoite pitää varpaat lämpöisinä ja suojaa jalkapohjaa rasitukselta. Muhkea materiaali tekee tästä todellisen lohtusukan. Pörrösukissa tunnet loikoilevasi takkatulen äärellä kaakaomuki kädessä, missä ikinä kuljetkin.

Tamperelainen innovaatio

Maailman ensimmäiset pörrösukat kehitettiin 1970-luvulla Tampereella Sidosteen tehtaalla. Toisen sukkatehtailijasukupolven edustaja Heikki ideoi tuolloin ylellisen pehmeän ja lämpimän kotisukan, jonka ainutlaatuinen rakenne sai patentin.

 

Sidosteen pörrösukan päämateriaali on lämmin ja hengittävä villa. Villa on antibakteerinen materiaali, jota ei tarvitse pestä kovin usein. Monesti riittää, kun käännät pörrösukat nurinpäin ja tuuletat ne raikkaiksi.

 

Pörrösukassa on myös polyamidia, joka parantaa sukan kestoa. Polyamidin ansiosta pörrösukka ei kulu pohjasta yhtä nopeasti kuin pelkästi villasta tehty sukka. Sidosteen pörrösukka on siis aito ja alkuperäinen tuote, josta koko sukkatyyppi on saanut alkunsa. Kun jaloissasi on pörrösukat, ylläsi on pala kotimaisen tekstiiliteollisuuden elävää historiaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Pörrövillasukka, Yksivärinen, GrafiittiPörrövillasukka, Yksivärinen, Meleeratun Sininen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Polyamidi 32%
Villa 68%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Pörrösukka
Tähtiraita, Grafiitti
13,90€
Pörrövillasukka
Yksivärinen, Meleeratun Sininen
15,90€